Konferanse i Oslo

Kjøreprosjekt Habil ble invitert av Statens Vegvesen til resultatkonferanse i Oslo. Prosjektet er anerkjent som et viktig trafikksikkerhets tiltak. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen roste innsats fra frivillige organisasjoner som bidrar til tryggere veier.

Les mer

Habil kjøring i Rauma

Nå er også Rauma Røde Kors i gang med å tilby mengdekjøring gjennom kjøreprosjektet Habil. Lokalforeningsleder Alf Roger Antonsen og Raymond Ishaug fra Rauma Røde Kors var med på overrekkelsen av prosjektets fjerde bil på Brages Bil i Ålesund i forrige uke.

Les mer

Habil på kurshelg

Frivillige fra Habil var godt representert på kurshelgen til Møre & Romsdal Røde i Ålesund i helgen. Åge Henriksen underviste 1.del av Habil sitt trafikale 1.hjelpkurs.

Les mer

Integrering på fire hjul!

Prosjektet har nesten alle verdier vi ser etter i et godt prosjekt; Trygghet, inkludering, innovasjon og store muligheter for å bli et landsdekkende tiltak, sier Trine Vekseth i Gjensidigestiftelsen.

Les mer

Rundkjøringsquiz

Rundkjøring, Round about, Rondellan, Ronpoint, kryßer vechsler. 2016 har vært et spennende år for Lappen i Lomma. Vi har klart å starte opp i Ålesund og Vestnes! Takket være fantastiske frivillige og andre ressurspersoner rundt Habil.

Les mer